« Úvod

ÚVOD

...
...


...



ZDRAVÍM VŠECHNY NA SVÉM BLOGU.....



Na úvod bych Vás ráda seznámila se svým záměrem.Nejde tu o klasickou kuchařku,ale o pomoc Vám všem,kteří tápete ve vaření českých jídel ve španělských podmínkách.Spousta ingrediencí je tu potřeba nahradit něčím podobným,nebo jsou tu tytéž a já Vás seznámím s jejími názvy a kde jsou k dostání.K sepsání tohoto blogu mě přivedl jeden dotaz turistky,kterou zajímalo,co si vzít sebou do Španělska,co tu zaručeně nekoupí.Slovo dalo slovo,známí a kamarádi dali najevo zájem a já,protože vaření je mým koníčkem jsem se rozhodla Vám všem trochu pomoci a poradit a samozřejmě očekávám i od Vás pár tipů,jak jste si poradili vy a co byste tu případně rádi viděli.Ani já nejsem vševědoucí a budu ráda za každou Vaši radu,či připomínku,nebo dotaz.Pomůžeme si tak navzájem.Co Vy na to?........Cokoli budete mít,napište,třeba i recepty,vše tu uveřejním..je to tu pro nás všechny.Později bych se ráda dostala i k tomu,jak poradit lidem v čechách s"mořskými potvorami",protože i o to už byl projeven zájem a tak se budem společně snažit pomoci i jim.                                                                       Vaše Jarka


Obrázky a citáty pro vkládání na webové stránky
.
...



A  mám pro Vás kód banneru,pokud budete chtít umístit...stačí si o něj napsat....

Vaříme ve Španělsku
...

zdravim , a diky za blog, zrovna hledam co je obdobou polohrube nebo hrube mouky , popripade jak se jmenuje . muzete pomoct ? diky a zatim naschledanou.

přidat komentář

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se